همه ما کم یا زیاد، با مشکلات مختلفی رو به رو شده ایم، مشکلاتی که اگر با یک مشاور، مشورت می کردیم می توانست به سود ما تمام شود، اما به دلیل کمرنگ بودن مشاوره در ایران، از آن استفاده نمی کنیم. افراد موفق همیشه قبل از هر اقدامی از مشاوره حقوقی استفاده می کنند.
مشورت و دریافت کمک، اطلاعاتی درباره یک موضوع است که از متخصص یا همان مشاور به کمک گیرنده ارائه می شود. مشاوره در موضوعات و زمینه های مختلف حقوقی و برای اهداف گوناگون انجام میشود که امروزه در میان مردم، بیشتر جنبه کمک به افراد معروف است. هدف از آن، آگاهی رساندن به کسانی است که راه قانونی در پیش دارند تا بتوانند از صرف هزینه و زمان اضافی جلوگیری کنند.
منظور از مشاوره حقوقی چیست؟
مشاور حقوقی کسی است که به واسطه دانش خود در موضوعاتی همچون قوانین، اصول و خدمات حقوقی می تواند، به شرکت ها و افراد مشاوره دهد. این مشاوره ها می تواند در زمینه های حقوقی مختلف مانند امور قراردادها، حل اختلافات و … باشد تا از ضررهای احتمالی جلوگیری شود. فرد، با تسلط به قوانین و تجربه ای که دارد کمک می کند تا افراد انتخاب های درستی داشته باشند و از ورود خسارت به آن ها جلوگیری می کند.
مشاوره حقوقی طلاق
همه اشخاص ممکن است که در زندگی مشترک با مشکلات مواجه شوند که حل این مشکلات مستلزم مراجعه به مشاوره حقوقی است. مشاور حقوقی طلاق علاوه بر ارائه راهکارهای قانونی به زوجین برای درخواست طلاق، اطلاعات مربوط به چگونگی تنظیم دادخواست طلاق، شرایط طلاق، احکام مربوط به حضانت، نفقه، مهریه و سایر موضوعات خانوادگی را در اختیار زوجین قرار می دهد.
همچنین اهمیت مشاوره حقوقی طلاق در مرحله ای احساس می شود که زندگی مشترک برای یکی از زوجین یا هر دو غیر قابل تحمل می شود. عواملی مثل بد رفتاری زوجین، اعتیاد به مواد مخدر، زندانی شدن و دوری از منزل به مدت طولانی و … شرایط لازم برای طلاق را فراهم می نمایند.
مشاوره طلاق که در خصوص قوانین طلاق، مشاوره حقوقی خانواده، اصول و قواعد طلاق، آگاهی و تجربه لازم را دارد، زوج و زوجه را در این مسیر راهنمایی می کند، آن ها را از حقوق و تکالیفی که در مقابل هم دارند آگاه می سازد و از این طریق جلوی اغلب اختلافات و دعاوی خانوادگی گرفته می شود.
کمک گرفتن از یک مشاوره طلاق بعد از قطعیت تصمیم زوج برای طلاق دادن زوجه، تا حد زیادی روند کار را تسریع می بخشد. برای استفاده از حق طلاق، زوج باید از دادگاه خانواده، گواهی عدم امکان سازش بگیرد و گرفتن این گواهی مستلزم ارجاع امر به داوری است.
انواع مشاوره حقوقی طلاق رایگان
یکی از انواع روش های مشاوره حقوقی طلاق که در سال های گذشته با توجه به فضای رقابتی میان دفاتر وکالت و موسسات حقوقی بسیار رشد چشمگیری داشته، مشاوره حقوقی رایگان است. در فرآیند این نوع مشاوره، افراد صاحب تخصص به موکلین از طرق مختلف مشاوره می دهند.
این نوع از مشاوره حقوقی رایگان، به طرق مختلف صورت می گیرد.
مشاوره حقوقی رایگان آنلاین
موسسات حقوقی و دفاتر وکالت با ایجاد صفحات مجازی و اکانت های مختلف اقدام به ارائه خدماتی نظیر پست ها و مطالب حقوقی، مشاوره حقوقی آنلاین و … می کنند. این نوع از مشاوره حقوقی رایگان می تواند برای سوالات کوتاه و با درجه اهمیت پایین مناسب باشد. به طور مثال، زنی که می خواهد از مقدار مهریه خود به نرخ روز مطلع گردد و یا فردی که به دنبال دانستن مقدار مجازات جرمی خاص است، از این روش استفاده می کند.
مشاوره حقوقی رایگان تلفنی
مشاوره حقوقی تلفنی نسبت به مشاوره حقوقی آنلاین دارای مزایای بیشتری است. در مشاوره حقوقی تلفنی به دلیل مکالمه گفتاری و عدم نیاز به تایپ و خستگی ناشی می توان مسائل را بهتر و با توضیح بیشتر برای مشاور توضیح داد. علاوه بر این مشاور نیز می تواند، به طور کامل بر روی مشاوره حقوقی خود تمرکز کرده و پاسخ را به راحت ترین شیوه ارائه دهد. همچنین موکل با شنیدن صدای فرد مشاوره دهنده احساس بهتری نسبت به روند مشاوره حقوقی خواهد داشت.
کلام آخر
مشاوره حقوقی می تواند در تمامی امور حقوقی و موارد قانونی زندگی اجتماعی به کار آید. البته به دلیل تخصصی شدن امور، مشاوره حقوقی نیز ممکن است به تناسب تفاوت امور و مسائل حقوقی، تخصصی شود و هر مشاوری در زمینه خاصی که مهارت لازم را دارد، به مشاوره حقوقی بپردازد.
افزودن دیدگاه